torsdag 23. februar 2012

Nok en oppskrift...

Jeg lover. I helgen eller over helgen så kommer det et interiørinnlegg fra meg igjen. Vi har nemlig et par prosjekter på gang her hjemme. Og fortsetter dette fantastiske været så ser jeg ikke bort i fra at jeg blir stående en stund i garasjen. Det var visst mildere vær som skulle til for at kreativiteten skulle komme igjen *smil*
Ikke mange ukene til påske heller. Og mange forbinder påske med lange, gode turer med kakao på termosen og pølser på bål eller grillen.
Jeg liker best pølser i lompe. Men både lomper og brød er noe vi på lavkarbo ikke kan spise.
Men jeg er nå litt opptatt av å spise så normalt som mulig, så jeg tok utfordringen med å finne noe å ha pølsa mi i:) Om jeg må bruke litt tid på kjøkkenet så får jeg bare gjøre det.
Jeg tok igjen utgangspunkt i den fantastiske oppskriften på oopsie-rolls som jeg også brukte til fastelavnsboller. Bare noen små forandringer.
Og pølsebrødene mine ble seendes ut som dette:
Oppskriften ble sånn her:
  • 3 egg
  • ca 120 gr kremost (jeg brukte First Price sin naturell)
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ss bakemiks e.l.
  • 1 1/2 ts fiberhusk
Skill eggene og stivpisk eggehvittene sammen med bakepulveret. Bland kremost, eggeplommer og bakemiks. Visp godt. Putt deretter i fiberhusk og miks sammen (fiberhusk valgte jeg å bruke for å få røra til å bli litt mer kompakt og smidig). Bland de stive eggehvittene forsiktig sammen med det andre og prøv å forme noe som ligner på pølsebrød med en skje på bakeplata. Stek midt i ovnen på 150 grader i 20-30 min.
Dette er det nærmeste jeg har kommet pølsebrød før. Neste gang kommer jeg nok til å prøve meg litt frem med noe salt og søtt i deigen for den er veldig nøytral på smak.
Men godt var det:)
(jeg måtte lene pølsa mot en kniv for å få den til å stå opp. Hehehehe)

Håper dere får en flott og solfullt helg!


post signature

4 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

EEEEELSKAR oppskrifter! :)

Takk for du delar...Dette vil eg prøve :)

God torsdagskveld ♥

Franske drømmer sa...

Søteste Elin!
Tusen takk for skjønn hilsen! <3
var ikke noe frieri, vi forlovet oss i Egypt for tre år siden ;-)
Men vi har aldri hatt noe fancy ringer da, så dette er egentlig den nye forlovelsesringen min , da ;-) den er litt liten da, så må få viet den ut. Er utålmodig ;-)

Hvor lenge er det "vanlig" å måtte vente på tlf ang adopsjon, da? Synes ikke dere gjør annet enn å vente, jeg :-(

Ida Madelen G. Maabø sa...

Tusen tak for kjempe fine ord fra deg på bloggen min :) Ser jo her at det er masse fint hos deg også, gleder meg til å se mer :))
Ha en fin helg du å !

Rebecka sa...

Det så yummiiiii ut, så flink du er!!!
Ha en strålende helg og kos deg i garasjen ;O)
Klem Rebecka