tirsdag 29. mars 2011

Give away inne hos MissMette:)

Inne hos MissMette foregår det en give away nå. Der kan du vinne et flott skilt fra Ramsign.
Har du ikke vært inne hos henne før så anbefaler jeg et besøk. Du kan nå henne her.
Håper dere har en fin kveld folkens:)


post signature

3 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

Skal innom Mette etterpå :) SÅ FLOTT spiskammerset ditt blei! Mektig imponert! :) Luksus å ha eit så flott rom til oppbevaring! Du har gjort ein kjempejobb! Blir spennende å sjå om huset ditt blir meir industrielt etter kvart? Det er veldig enkelt å tøffe opp ting, og dei viser veldig godt i lyse omgivelsar. Eg trives veldig bra med dei forandringane som har skjedd her. Eg har nok hatt denne stilen fleire år, men ikkje vist den fram på bloggen. Har kome ut av skåpa ;) Hi-hi!

Ha ein flott onsdag!
God Elinklem tilbake! :)

Rebecka sa...

Hellu ;O)
Takk for, som alltid, koselige ord fra deg inne hos meg ;O)
Jeg kan sikkert sy brudepikekjole, kjempegøy. Vi kan jo snakkes nærmere om detaljer, må først høre hva du ser for deg før jeg sier ja, ikke sikkert jeg klarer vet du hehe
Ellers har jeg da solg et par kjoler ihvertfall, butikken har jo bare vært åpen halvannen uke ;O) må jo ha litt is i magen. Hils T så snakkes vi snart.Og du, ønsker deg en herlig uke!
Klem Rebecka

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så flott spiskammers! :) Og så deilig å ha eit så stort rom til oppbevaring :) Eg har tegna på eit litt mindre rom/større skap til spiskammers på vår kjøkkentegning, men eg veit ikkje om det blir noko av enda :) Det må i sofall komme etter kvert :)

ha ein deilig dag :) Godklem!