fredag 10. desember 2010

10. desember

Nissefamilien vår.(nissene har vi arvet etter svigermor. Hun har selv laget dem og de har en selvskreven plass hjemme hos oss)

 

Med lua på snei og treskoene halvveis på så sitter de her og vil ønske alle dere som titter innom en
riktig god helg!


post signature

7 kommentarer:

Besta sa...

Koselige nisser:)
Ha en fin helg

klem fra marilyn

Irén sa...

Så herlige nisser med søte små nissesko! Ekstra stas når de er laget av et kjært familiemedlem... Vi har fått nissemor, nissefar, nissejente og nissegutt, helt håndlaget av svigermor her også. De har inntatt æresplassen i stuen :-)

Riktig god helg til deg og Tommy, Elin!

Klem fra Irén :-)

Romantikk-takk. sa...

Så søt nissefamilie.
Ha en herlig helg du og.
Klem:)

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Elin
Tusen takk for hilsen. Nå er det en stund siden jeg har vært innom bloggen din; så mye fint du har lagt ut. Gyngestolen var nydelig, så flott at du reddet den fra bossfyllingen.

Likte godt nissene din svigermor har laget - kjekt å se at andre også pynter med tradisjonsrike, arvede ting. Ønsker deg en strålende helg... men jeg må bare spørre; noe nytt med adopsjonen? Jeg er så spent på deres vegne og håper det snart kommer en liten gutt eller jente til dere... Klem

Jannickes Hjemmekos sa...

Nå vet jeg hvorfor det er lenge siden jeg har besøkt bloggen din; den var ikke med i listen min. Jeg vet at jeg skulle endre bloggnavnet ditt i listen min for en stund tilbake. Av en eller annen grunn hadde bloggen din lagt seg i listen min som et punktum "." Jeg har sikkert glemt å lagre når jeg har endret. Uansett; nå er den i listen min som "Elins drømmer".

Klem

merethe sa...

Jeg blir imponert over et innlegg pr dag :D Jommen går jeg bare hjemme og suller, men alikevel så blir det sjeldne skriverier hos meg i forhold til hos dere andre :)
Så koselig hjemmelagede nisser. Har strikket to nisser i min tid. En veldig stor en som pleier å sitte ute på en kjelke fra lille julaften og frem til romjulen...så sant det ikke regner da :)
Ja jeg koser meg ute i hobbyhuset. Er bare inne for en liten matbit...holder på å sy og klippe litt i dag. Det er fyr på peisovnen så godt og varmt.
Så nå tusler Mira (hunden) og jeg ut igjen. SÅ herlig gyngestol du har. Har en ute på hobbyhuset jeg også..er kos å sitte å gynge synes jeg :) GOd helg til deg. :)
klem Merethe

Min stil sa...

Takk for hyggelig kommentar :)
Sååå søt nissefamilie. Ingen jul uten nisser.
Ha en flott adventstid.
KLæm Susanne