tirsdag 2. februar 2010

Shopping på godt og vondt..

Noe svart belte i shopping kan jeg ikke skryte på meg at jeg har.
Som sagt i forrige innlegg så dro vi en tur til Charlottenberg på lørdag. Nå skulle det shoppes, og jeg hadde mange ting på lista.
Og hva endte jeg opp med? Ingen klær, ikke noe pledd og heller ikke noe speil. Enten så var det feil farger, feil stoff, ikke stort nok speil, ikke formsydd nok (er det ikke rart at oss store damer skal få lov til å kle oss i telt?), eller så koster det en bondegård, sagt i min kjære danskes ord. Og jeg er så enig med han.
Vi har kjøpt en lenestol til kjellerstua. Ektorp selvfølgelig:) Fant ut at det var lite med en sofa bare når vi får gjester.Jeg fikk derimot kjøpt meg et par sko. Eller støvler. Eller skoletter. Ja dere skjønner vel sånne støvler som går til ankelen, med høy hæl som skal gjøre holdningen min så elegant og rett. Det er min kjære som ville jeg skulle ha høy hæl for han vil at jeg skal slutte å gå som en potetsekk. Til lørdag blir den store ilddåpen. Da skal jeg nemlig i bursdag til søstern min, og da skal det balanseres:)
Den skjuler hjørneskapet litt, men ikke noe å gjøre med det.Mat ble det handlet nok av - som alltid. Handler som regel en del pasta (i tillegg til pålegg og kjøtt så klart) da det er mye billigere å kjøpe fullkornpasta i Sverige enn her hjemme. Men det gjelder ganske mye ting. Og med tanke på svenskekursen nå så er det jo en fryd:)
Trykkere er det nok av. Prøver i hvert fall å samle de på et sted.I går gjorde jeg et nytt forsøk på å få meg et speil og pledd, i tillegg til at jeg skulle ha et par bursdagspresanger, så jeg dro med min kjære til Jessheim storsenter. Og jeg må si at jeg blir frustert! Nå er jeg kanskje en smule kresen (en smule??? - sitert en danske), men at det skulle være så vanskelig å få tak to enkle ting hadde jeg aldri trodd. Confetti hadde et lekkert pledd, men 1300kr!?! Er det bare jeg som ikke har lyst til å bruke en liten formue på noe jeg skal sette rompa mi på?
Nå må jeg få sydd meg noen nye putetrekk.Jeg endte opp med et par leggvarmere og en svart (!) genser på H&M. Ipoden til min kjære (ja han visste selv hva han ville ha i bursdagsgave så da ble det det) ble kjøpt, og så spiste vi på Jordbærpikene. Woken var god, men ganske feit til å skulle være sunn mat.
På vei hjemover fant vi ut at vi skulle ta oss en tur innom Jysk. O lykke!
Ser jeg må få byttet ut noen av bøkene i hylla.Jeg fant pledd. Og til en billig penge også. Ikke at det skulle være det avgjørende men det gjør jo ikke vondt da og komme hjem med to pledd for under 400 kr.
Så jeg ble fornøyd jeg. Og er Elin fornøyd så er dansken fornøyd:)
Nå mangler jeg bare speilet.. Men det tror jeg nesten at jeg får vente litt med;)
Ha en flott dag folkens!
post signature

12 kommentarer:

På landet sa...

Er det ikke typisk at man ikke finner noe av det man hadde tenkt? Klær er bare et mareritt å finne, entet er det str xs eller telt som du sier... Grattis med ny stol å tepper til slutt =)

Ha en fin dag.

Therese fra huset med de rare i sa...

Kjenner meg veldig godt igjen i alt du skriver.. Hos meg er det ofte sånn: har jeg råd finner jeg ikke noe og ender med å bruke pengene på noe annet. Har jeg ikke råd finner jeg alt mulig rart som jeg har lyst på:p

sissel sa...

Ja det må en kalle et kupp :) Flott ble det i sofàn.
Har ikke vært i Sverige på 2 år, ikke siden vi solgte hytta i Odalen. Kanskje vi tar en tur snart.
Sees i morgen vi.
Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Såååå kjempe lekkert!
Nydelege bilder:)
Ønsker deg ein fine dag:)
Klem frå Astrid:)

Synnøve sa...

Er det ikke typisk at når en er ute etter noe konkret,så finner en det ikke. Men er en blakk,da finner en mye fint da:))
Fine tepper ble det på deg,selv om du ikke måtte dra så langt for og finne de. Men Jysk er ikke det svensk?hehe.
Det er kjempefint med lange støvletter. Fint med tunika til de.
Ha en fin dag

-Mia- sa...

Er såå koselig hos deg!! Nydelige sofa og stol, jeg ønsker meg og sånn, men har ikke plass..! Liker skinnsofan vår og, og den er så praktisk når ungene er små. Kanskje en Ektorp om tre-fire år.. :-) Ha en fin kveld! Klem

Hverdagen vår sa...

det er nå typisk da, sånn er det hver gang man skal ut å ha noe konkret-
Neida det er ikke bare deg men hele greia, så får jeg se om jeg aktiverer den etterhvert, bruker bloggen i stedetfor og var lei all virus og alt som fulgte med å være der inne-
Nei, jeg kommer ikke i kveld, men Lise skal, jeg begynner på jobb kl 11 i dag og er ikke ferdig før kl 21 så det blir en lang økt-

Kos deg i dag da!

Klemmer

Christel - Bakketun sa...

Er mann ikke i shopping modus så er man ikke i shopping modus, men enda godt du fikk kjøpt en del likevell etterhvert. Du finner nok et speil tilslutt ;)

Nei lite action her enda ja. Trodde det var noe på gang i natt, men var nok bare nyrabekkenet mitt. Ille vondt, men det har gått over nå.

Lykke til i høye hæler på lørdag ;)

rod i hob sa...

Hei :-)
Litt av en shopping! Kjedelig når en vet hva en skal ha, å ikkje finner det!!

Wii er heilt genialt! Har balansebordet og en videreutviklng av wii fit som eg bruke mykje :-)

Har hatt lyst på dette spillet med Jillian lenge -fitness ultimatum trur eg at det heiter! Så nå bestillte eg det frå AMAZON.COM. Glede meg te de komme i posten. Billig gitt å handla frå england :-) 137,20 NOK betalte eg :-)

Håpa det fungere godt og!!!
Då ska eg bli ung, sprek og spenstig innen kort tid :-)

Ha en flott dag :-)

liven sa...

Du fikk da kjøpt litt da Elin :o)
Kan godt kikke etter bokstaver jeg....hva vil du ha???

M sa...

Hei hei Elin!!
Så morsomt innlegg, morsomt å lese....og fine tepper du fant til slutt!
Lykke til med balanseringen, og kos deg med dansken!
klem,M

Hespe sa...

Så mange fine bilder!! Pleddene du har kjøpt var jo råfine, og til DEN prisen..!!!

Håper du har hatt en flott uke så langt! Jeg har vært til Holmsbu på seminar de siste to dagene, og derfor vært litt fraværende. Har hatt det kjempefint!

Ha en fin kveld videre!

Klem fra Hildegunn