onsdag 13. januar 2010

Mens vi venter...

For godt over to år siden fikk jeg tak i dette søte barnesettet på røde kors i Danmark. Tenk at noen kan kvitte seg med noe så yndig... Men godt for meg da som falt pladask og som fikk kjøpt det til en femmer.

Så jeg gleder meg over at koppen og skåla står trygt plassert i det lille vitrineskapet på kjøkkenet og venter på at vårt lille nurk skal glede seg over det (forhåpentligvis;)).
Det har vært stille fra meg en stund nå. Rett og slett fordi jeg har ligget rett ut med influensa. Trodde ikke at en influensa kunne sitte i kroppen så lenge jeg, men nå har jeg altså hanglet siden 1 nyttårsdag. Og kroppen er fremdeles ikke 100% frisk. Er dønn sliten på kvelden og går gjerne og legger meg klokka ni.
Men nå kan det bare bli bedre. Og mens jeg venter på det så drikker jeg masse te, ser tv og strikker.

Siden jeg ikke har noe mer feber i kroppen så fikk jeg tatt siste dose av vaksinen i går. Det var etterfylling av hepatitt a og b som skulle til pers. Deilig å være ferdig med det. Siden dette er vaksiner som vi må ha tatt når vi skal dra til colombia så syntest ikke vi at det var noe å vente på. Dyrt er det også så det var like greit å begynne med dette da vi hadde penger til det.
Etter at jeg hadde ventet ferdig ved vaksinekontoret, en må jo bli sittende i 20 minutter i tilfelle bivirkninger, så tuslet jeg meg en tur på jobb. Og der ble vi sittende å vente på at dataanlegget skulle funke sånn at vi faktisk fikk jobba. Og mens jeg ventet så tok jeg meg et knekkebrød. Første bit og dermed så spytta jeg ut en fylling gitt.
Veldig flaks for meg at jeg hadde time hos tannlegen i dag da, så slapp jeg å vente på det i hvert fall.

Livet består generelt av mye venting. Og vi som skal adoptere vet i hvert fall godt hva det vil si å vente. Men tross alt så må en ikke glemme å leve, å nyte dagene mens en venter.
Leste et sitat av Poul Bundgaard.
"Livet er den største gave. Bare synd at så mange aldri rekker å pakke den ordentlig ut."
En skulle vært mer vågal, tørre mer, ta flere utfordringer, reist mye mer, sagt i fra mye mer, funnet drømmejobben!!! Møte hver dag med et smil, møte ukjente mennesker med et åpent og vennlig sinn, være positiv!!!
Nå bare venter jeg på at influensaen skal slippe taket, så skal jeg sannelig begynne å pakke opp verdens største gave jeg også..
Ha en fin dag folkens og ikke glem gaven deres...


post signature

11 kommentarer:

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Elin
Tusen takk for hilsen i bloggen min. Det er lenge siden jeg har vært innom deg nå, uten at jeg vet hvorfor.

Du verden så flott soverom dere har, det var delikat og fint. Håper dere snart kan ta turen til Colombia, dere har ventet leeeenge nå. Godt nyttår, forresten.

Varm klem fra Jannicke

BEA sa...

Akk ja.. orker ikke så mye for tiden.. syk og svak og dårlig bak.. jobber og sover.. alt annet står på vent her..

vi høres når jeg ikke henger så med hodet! klem fra mæ

LAPPEQURI sa...

Du har jo kjøpt en skatt til 5kr:-) Koppen og fater er jo håndmalt.
Ønsker deg god bedring
Klem

merethe sa...

Livets gave ja....du skriver så fint om den. Tenk om vi virkelig i hverdagen kunne se alle tingen vi kunne glede oss masse over. Små stunder av lykke.:) Takk for koselig kommentar hos meg. Er så koselig å finne dem fra deg. :) Her er det også litt mildere og det har vært godt å tusle noen turer ute i det flotte vinterværet. God onsdags kveld. :)

Draume Elin :) sa...

Hei Elin! Bra du er oppe og går! Nydeleg barneservise! Du er nyfixa i tennene også? Typisk at mange ting går skeis på ein gong... Eg skal også til tannlegen, men der er slik venteliste. Håper at tennene er OK, og at ikkje Karius og Baktus held på med eit interiørprosjekt i jekslane mine... Synes eg såg det blenkte i ei lysekrune der inne?

Sukk... Neida! ;) Det går nok bra! Eg er ute og treff nye menneske dagane, leitar etter drømmejobben, og tek sjansar igjen :) DET føles godt! Håper du blir HEILT frisk, og at det plutseleg kjem beskjed frå adopsjonsfolka!

God onsdagskveld frå Elin i Nordvest! :)

Anita sa...

Hei.
Nydelig barnesett, ja hvordan kan noen levere fra seg sånt. Den lille kommer nok til å bli fornøyd med det. Synd at ventetiden er så lang.
Ønsker deg riktig god bedring og en fortsatt fin uke.
Anita:-)

sissel sa...

Godtå høre at formen har blitt bedre. Kosa oss som vanlig på strikkekafê i kveld, ikke kjempemange i dag. men noen var det. Kjempekoselig barneservice du har ventende ;)

Jannicke sa...

Kloke ord, vi har så mange gaver som aldri åpnes... Godt sagt!!

Leit du har vært syk, har tenkt på deg - for det var stille en lang stund!
Hepatittvaksinen har jeg tatt også.. Måtte det, i all hast - for i 1997 stakk jeg meg på en positiv hepatitt sprøyte (på jobb, jeg er sykepleier). Dette skjedde 2 måneder før jeg skulle gifte meg. Du kan jo selv tenke deg kvalene jeg gikk igjennom.. Det verste er at det går ca 1 år før man kan utelukke smitte 100%.... En tøff tid!
Men, det gikk bra!! Helt utrolig...

Lykke til hos tannpineren, jeg var der i går ;o)

Og fortsatt masse god bedring!

Ps : Bambiseviset var helt nydelig, Elin!!

Klem J.

A-mora sa...

Hei Elin. håper du er frisk og rask snart igjen. Høres slitsomt ut og være syk så lenge.
Jeg har vært uten pc fra des til i går. Du må tru jeg har savnet bloggen din og de andre bloggerne.
Koppen og fatet var kjempefint. Jeg håper dere får barnet deres i løpet av året her.
Klem Synnøve

liven sa...

Et koselig sett dette...snart er det nok en som bruker dette :o)
Ønsker deg god bedring Elin....ikke noe kjekt å være syk!!!

Therese fra huset med de rare i sa...

Så søtt service! Her satt influensaen veldig lenge i her og. uheldigvis holdt vi på hele jula! Men men ble hvertfall mye avslapning:)

Håper du blir helt bra igjen snart!!

Klem Therese:)