onsdag 27. januar 2010

I vinterdvale...

Det er så deilig å ligge her foran peisen å bare koooose seg...

Jeg har prøvd å stikke nesa mi ut av døra, men det er altfor kaldt for lille meg. Fryser jo potene mine jo.
Nei, da ligger jeg heller her og varmer meg mens jeg drømmer søte drømmer om sommeren og alle musene jeg skal fange. Kanskje det kommer noen fugler i fuglehuset som vi har ute i hagen også. Men da blir mamma og pappa sinte på meg, så det beste er nok bare å prøve og stirre de i senk. Er ikke så lett det altså...
Susie rekker tunge til Happy:)Jeg og søstera mi Susie er ganske bortskjemte får vi høre. Det er spesielt pappa som skjemmer oss bort. Det sier i hvert fall mamma. Han gir oss ny mat flere ganger om dagen, vi får godteri, og vi får til og med lov til å drikke fra krana på kjøkkenet. Er ikke vi heldige?
Pass på din egen mat du lillesøster.Om natta liker vi å sove i senga sammen med mamma og pappa. Men hu lillesøstera mi skal alltid ta den beste plassen. Så da er det vel ikke så rart om jeg mobber henne litt. Men mamma og pappa blir alltid så sinte på meg. Kanskje fordi dette som regel skjer da det er helt mørkt ute.
Jeg er ganske sikker på at denne maten smaker bedre enn min.Jeg gleder meg til det blir varmere ute jeg. Da kan vi løpe ute uten at vi fryser. Dessuten så er mamma og pappa gjerne ute sammen med oss. Mamma blir litt sint for at vi roter i blomsterbedene hennes da. Hun skulle bare visst hvor mange ganger vi går på do i det uten at hun ser det.
Nei, jeg ligger her og koser meg videre jeg.
Drømmer om sommer og sol...Koselig å prate med dere:)
post signature

10 kommentarer:

liven sa...

Hei igjen Elin!
Skjønne pusene da....vi har en bortskjemt her også!!
Den er godgutten til far :o)
disse bokstavene betalte jeg bare 12 kr for.....(eller 15 )
Om du vil ha og ikke får tak i...sender jeg gjerne til deg!
Er så lette at det blir ikke noe særlig i porto!!

ha en fin dag elin

Draume Elin :) sa...

:) Herlige tankar frå ein pus! Og herlige ord inne hos meg frå deg! Tusen Takk! Eg måtte berre leggje ut det innlegget. Det slo meg slik kor mykje det har hatt å seie at slike som du har vore der og gjeve gode kommentarar. Eg hadde sletta bloggen for lenge sidan viss ikkje. Vurderte det også etter nyttår. Laga eit innlegg som ligg lagra, der eg takkar for meg... Men så har min kjære forstått at dette held meg oppe, og fyller dagane mine, så han har satt ned forbud om noko sletting. I går fekk han seg googlekonto ;) Så no skal han liksom kommentere... Veit ikkje om eg gleder eller gruer meg... ;) Håper humøret ditt og forma di stig mot februar! Det er i alle fall lysare på ettermiddagane, og sola er stadig høgare på himmelen. Eg har perleblomster på bordet her. Og eg let att augene og lengtar til vår... Beste årstida. Alt er nytt, knoppar og spirar som bryt gjennom gamle lauv og gras. Livet seirer over det som gav opp nokre månedar før. Ahhh... Du finn meg med fjeset ned i ei kvitveiseng ;)

Ha ein FLOTT onsdag!
Elinklem :)

Jannicke sa...

Sååå skjønne pusekatter ;o)

Jeg er HELT for at dyr skal skjemmes bort! Ihvertfall på kos og kjærlighet!

Herlig innlegg, Elin!

Klem J.

Tulip sa...

Ååååh...søte dah! Har en svart(og litt hvit) jentepus selv, så kjenner igjen denne sovestillingen! Thihi...
Morsomt innlegg, Elin.
Håper ting er bra med degom dagen!
klem

Hilde S. sa...

Herlege pusane.
Eg ser din og min pus har litt av same oppførselen.
Rasmuspusen elskar å ligge og velte seg framføre omnen, og mat er det beste som finns:))
I og med dette så er han blitt nokså rund i vinter, hehe:))

Ha ein fin og god kveld Elin.
Smil H

lovecountrychabbychicstyle sa...

nyydelig liten kattepus;) ja den som var en katt...

ha ei flott uke!

Lillan:)

Hverdagen vår sa...

Herlig, Elin:)
Håper du får en fin dag, vi gjør oss klare for helgen mor vasker hus og ordner siden helgen består av renn lørdag fra 8 om morran, og jobb fra kl 15 kveldsvakt både torsdag og fredag, med andre ord gleder meg til en fridag på tirsdag-
Vi sees håper jeg om ikke så lenge, kommer ikke på strikkecafe på onsdag, jobber fra kl 11 til 22 må være med en inn på riksen, blir en lang dag og jeg liker det ikke ,men med all den sykdommen det er hos oss er det ingen andre å ta av heller, jeg er lei sykdom i den boligen:(((

Vi snakkes-

klem fra Eli

Min Quilte krok sa...

Hei:-)
Fikk du mail fra meg som jeg sendte deg på jobben??
Klem
Laila

M sa...

Å så puselig innlegg! Heldige du!!
Og jeg er som deg, IKKE flink til å stryke, det blir bare ikke fint...men jeg har en STOR unnskyldning, og det er at jeg aldri slapp til...for min far var sjef ved strykebrettet, det skulle ikke være en eneste krøll.....dessverre har jeg vokst litt ifra å gå til far med stryketøyet, men det er ikke lenge siden hihi.
Jeg får ikke tid til å ta bloggerunder så ofte som jeg har lyst til, men du vet hvor du har meg!! Ikke sant`?
Ha en fin kveld!!!!
Klem,M

Hespe sa...

Såååå skjønne bilder!!
Ønsker deg en flott helg!

Klem fra Hildegunn