fredag 11. desember 2009

PAKKE I POSTEN OG AWARD:)))

I dag fikk vi handla inn de aller siste julegavene. Endelig ferdig. Nå er det bare litt småtteri som skal lages igjen, pluss innpakking. Kommode til soverommet fikk vi kjøpt i dag også. Min kjære danske fikk det siste ordet, og jeg er godt fornøyd med han sitt valg:)
Så da vi kom hjem, med lange armer begge to, så måtte jeg jo sjekke postkassa før vi slepte oss inn. Og der lå det en pakkelapp til meg. Da var det bare å lempe posene inn og dra avgårde til posten (les; Kiwi). Jeg var kjempespent, for jeg hadde jo en viss formening hvem det var fra.
Inne igjen klarte jeg såvidt få tatt et bilde av pakka før jeg reiv opp papiret.
Flott innpakning! Jeg digga notearket på gammelt papir. Og i tillegg et kjempekoselig lite kort med søte ord:)Og nå er jeg glad for at jeg var forsiktig. For se hva jeg har fått!!!

Har du sett noe så flott!!!
En krans laget av lerkegrener. Akkurat det jeg har pipet om her inne flere ganger. Jeg som har vært misunnelig på dere som har lerketrær i nærheten. Så har søte og snille Elin laget en krans til MEG. Tusen, tusen hjertelig takk , vennen. Det satt jeg så utrolig pris på. Bare spør dansken som har fått høre det sånn hundre ganger allerede:) Og jeg vet akkurat hvor den skal få lov til å henge. Jeg venter bare på en sliten danske som skal komme frem med hammer og spiker.
Og ikke nok med det da, så har jeg i tillegg fått en award av Elin. I tillegg til noen utrolig koselige ord. Får helt klump i halsen jeg, *snufs, snufs*.


Og til de som ikke har vært innom bloggen hennes, Elin sine draumesider, så anbefaler jeg sterkt et besøk. Elin tar de mest utrolige bilder. Jeg er selv fullstendig fascinert hvordan hun får små detaljer til å bli så utrolig flotte. Dessuten så er hun er utrolig kreativ dame som tryller frem det ene etter det andre. Som hun skriver om meg så fikk vi fort kontakt da hun startet bloggen sin. Og jeg føler selv at det har utviklet seg til et vennskap som jeg setter utrolig pris på. Rart med blogglandia egentlig. Hvordan man føler at en får så god kontakt med mennesker man faktisk aldri har truffet før. Jeg er i hvert fall veldig glad for å ha "truffet" deg Elin:)
Awarden skal jeg vel også gi videre. Så jeg velger å gi den videre til bloggvenner som betyr mye for meg:
Bea med bloggen De smukkeste ting
Eli med bloggen Hverdagen vår
Irèn med bloggen Veien blir til mens du går
Sissel med bloggen Sissel`s hverdag
Ha en fin tredje adventshelg folkens. Jeg kommer tilbake:)
post signature

9 kommentarer:

liven sa...

Denne var kjempekoselig!!
Tror jammen jeg vil lage en slik!
Her er lerkegreiner i massevis!!

Ha en fin helg Elin

Elin sa...

:) Så godt at du blei så glad! Var litt spent på om lerkekransen skulle halde heile vegen fram; men han såg no veldig heil ut? Konglene sat veldig fast, så eg tok sjansen! :) Du fortener all den skryt du kan få. Eg er kjempeglad i bloggen din! Lekre bilder av pakke og krans du hadde tatt! Såg finare ut enn han er? ;)

Eg setter stor pris på deg!

Ha ei flott adventshelg med din kjære!

STOOOR Elinklem! :)

BEA sa...

Hei vennen.. skjønte ikke en skit i går.. kom innom her og leste innlegget.. fikk jeg takket ?? og så går jeg ut og inn på blogglisten.. der var det et annet innlegg.. var så trøtt at jeg bare stupte i seng.. og i dag gikk det opp for meg at innlegget her ikke var kommet ennå i bloggrollen..
ja, ja.. tusen takk i allefall for utmerkelsen :o)) du e no snill som tænke på mæ;o))

Nydelig krans.. deilig med sånne
bloggvenner som bare hviver seg rundt og oppfyller ønsker :o))))
og hvilken kommode?? nå er jeg spent!!

Pakken er kommet.. har IKKE åpnet den:o))

er hjemmom bare for å spise litt.. skal opp igjen kl. 1300.. disse helgene tar livet av meg snart.. har heldigvis en avløser i opplæring nå.. skal bli deilig!!

vi høres:o) klem tell dokker begge

Jannicke sa...

Lerkekranser er nydelig ;o)
Viser krans i dag jeg og, og den har også lerkegreiner i seg ;o)

Awarden du fikk er SÅ fortjent!
Du er en god bloggvenn ;o)

Klem J.

BEA sa...

kjære søte snille Elin.. du er min aller beste venn!!!!! så nydelige dufteposer!!!! og sjokolade!!! du husket det:o))))) må innrømme at det ble en tåre og tre da jeg pakket opp.. det er ikke så mange som tenker på meg nemlig!

Lavendelposen henger på MIN knagg i badet:o)) juleduften har fått plass på den gamle kommoden.. måtte hjem bare for å pakke opp:o)) og for en gang skyld har jeg husket å ta bilder:o))

TUSEN,TUSEN TAKK!!!! du ER en engel!!

gla i dæ! masse klemma.. før a suse på jobb igjen:o))

merethe sa...

En vakker krans av lerkegreiner. God helg til deg og dansken. :)

Therese fra huset med de rare i sa...

ÅÅÅ så koselig gjort av henne!! oG kjempesøt var den!! Koselig med slike bloggvenner!! Skal jammen i meg sjekke ut bloggen henns og!

Irén sa...

Neimen Elin da - nå ble jeg rørt! Du er en skikkeig go'ing, vet du! Er veldig glad over å ha blitt kjent med deg. Artig hvordan en kan "møtes" å oppleve at kjemien stemmer :-)

Tusen, tusen takk for den flotte "award'en"! Min aller første :-) Det fortjener absolutt et bloginnlegg ;-)

Må ta det senere, for nå må jeg hive meg rundt for å gjøre presangene ferdig... puh!

STOR KLEM til deg! Ha en flott dag!

Hilsen Irén :-)

LAPPEQURI sa...

Å den var fin:-))
Ønsker deg og dine en fin jul og et kreativt nytt år:-) Er innom selv om min blog ligger brakk
Jule klem