lørdag 14. februar 2009

Et virkelig eventyr....!

"Det var en gang en jente som hadde tilnavnet Drømme-Elin. Elin var en ganske ensom liten jente da hun var barn. Derfor ble bøkene hennes aller beste venner. Her drømte hun seg bort i fantasiverdener av feer, troll, hekser, prinsesser og alt hva et eventyr skal bestå av. Aller, aller best likte hun de lykkelige endelsene. Da satt hun med et salig smil om munnen og drømte seg bort. Drømte om den dagen da hennes liv ville bli som et eventyr.


Allerede i en alder av 27 år så fikk Elin erfare at livet ikke skulle være lett. Den eventyrprinsen hun hadde funnet, viste seg å være et troll da han fant ut at hun ikke var hans eventryprinsesse.Og da hun fikk tørket sin siste bitre tåre, trodde hun igjen at hun fant sin eventyrprins. Men den gang ei. Nok en prins som viste seg å være et troll.
Elin syntes i grunn at livet var ganske urettferdig, og i hvert fall ikke sånn som hun hadde drømt om. Men drømmene sine ville hun allikevel ikke gi slipp på.


Den dagen Elin sto med leilighetskontrakten sin i hånda var bortimot en drømmedag. Tenk hva hun hadde klart, helt på egen hånd. Leiligheten måtte riktignok pusses opp. I hvert fall badet som var en liten katastrofe i seg selv. Men den lille leiligheten var bare hennes. Ingen troll skulle få lov til å komme dit.
Med sine surt oppsparte penger bestemte hun seg for at badet nå måtte pusses opp. Hun drømte jo om et lyst og fint bad der hun kunne tilbringe mange timer i en drømmeverden av bøker og eventyr.. Elin tok kontakt med en venn som ville hjelpe henne til å oppnå drømmebadet sitt.
Og da dagen var der og oppussingen skulle komme i gang, kom hun sliten hjem fra jobb, bare for å se at på badet hennes lå en fremmed mann på kne for å inspisere tilstanden. Da han reiste seg opp og presenterte seg så hoppet hjertet hennes over flere slag.


Der var han jo! Eventyrprinsen hennes!
Han hun alltid hadde drømt om. Visstnok var prinsedrakten byttet ut med arbeidsklær, men det var da virkelig han.
Elin prøvde febrilsk å oppføre seg som normalt. Hun ville ikke at han skulle se hvordan det var fatt med henne. Hun hadde jo bittert erfart at det holdt ikke med at han var hennes eventyrprins, hvis ikke hun var hans eventyrprinsesse.
Badet ble sakte men sikkert ferdig, og ble drømmebadet. Prisen var hun ganske overrasket over, da hun syntes det var billig i forhold til hva hun hadde forhørt seg om.
Som alle andre gode vertinner så hadde hun snacks og drikke stående til de to hardt arbeidende. Men hun ble allikevel overrasket over at eventyrprinsen tok for seg av tilbudet og spiste med god appetitt. Tenk, en eventyrprins som gjorde som han allerede følt seg hjemme! Det var en god følelse for Elin som drømte altfor mye for tiden.
Da badet var ferdig ville hun nødig gi slipp på denne eventyrprinsen. Så hun inviterte han og kollegaen med familie hjem på middag som takk for en fantastisk jobb. Og tenk, eventytprinsen sa ja.
Tre dager før middagen skulle finne sted tikket det inn en tekstmelding på mobilen til Drømme-Elin fra eventyrprinsen hennes. Og igjen så hoppet hjertet hennes over flere slag. Og hva stod det der?


"jeg tror jeg har blitt forelsket i deg".
Elin skinte som en sol, og ringte sin beste venninde for å fortelle. Eventyrprinsen hennes var forelsket i henne!
Hun mannet seg opp og inviterte han opp en tur sånn at de kunne få pratet litt. Han kom, og da han skulle gå dristet hun seg til å spørre om et lite kyss da han var på vei ut av døra. Han spurte om han kunne få komme opp en tur neste dag, og det sa Elin gledestrålende ja til. "kom klokka seks. Da har jeg kommet hjem fra jobb".
Dagen etter kl 1645 sto han på døra. Hun fikk slengt en Grandiosa inn i komfyren. Eventyrprinsen måtte jo få litt mat.
Kvelden ble veldig koselig og de fikk pratet masse sammen. De fortalte begge to om drømmene sine, og eventyrprinsen fortalte også om da han trodde at han hadde funnet eventyrprinsessen sin som viste seg å være en heks. Og tenk at han skulle over vannet for å finne sin eventyrprinsesse.
Og akkurat som i eventyrene hvor de gifter seg etter å ha kjent hverandre en dag, så flyttet eventyrprinsen like så godt inn denne dagen.
Og for fire års siden, på selveste Valentines day, hadde de et drømmebryllup i vakre Venezia, kjærlighetens by.


Og nå har Drømme-Elin og eventyrprinsen en felles drøm.
Nemlig et drømmebarn.

GRATULERER SÅ MYE MED BRYLLUPSDAGEN MIN DRØMMEPRINS!!

7 kommentarer:

Ellinor sa...

Ååå, så herlig :) Gratulerer med Valentines OG bryllupsdag :) Og drømmebarnet kommer det.... snart :)

BEA sa...

Så herlig... hulk... sitter her å sipper og tørker tårer..

Hjertelig tillykke med dagen prinsesse Elin.

Stor klem fra mæ...

A-mora sa...

ÅÅÅå, så romantisk:)) Det er jo som tatt ut av en kjærlighetsroman:))
Gratulerer så mye med brylupsdagen. Håper dere hadde en fin dag i går.
Nå mangler bare at kjærlighetsbarnet deres kommer snart:))
Ha en fin søndag
Klem

Det hvite hjerte sa...

Oj så flott, gratulerer med vel overstått bryllupsdag ღ ja, gøy med jente som kan pyntes og vil pyntes!!! Ha en super kveld!
Klem det hvite ღ

HildeS. sa...

ÅÅåå, så nydeleg skrevet Elin.
Sitter her med tårer i augene, men det er gledestårer altså.
Gratulera med dagen til begge to.
Du lurte på kor eg fant gamle bilete, og desse "småfrekke" som eg har hatt på bloggen nokre ganger, har eg funnet på allposters.com
elles er det mykje på Flikr.com, og søk på vintage postcard, eller vintage photo.
Håpar dette var til litt hjelp.
Ha ein fin dag, og kos deg saman med din kjære.
Klem H

irina /Alex sa...

Så vakkert. Til lykke med dagen og snart med bebisen !!
Klem

Gamlå sa...

Heisann

Helledussen for en flott fortelling, Gamlå ble helt revet med hun.

Gamlå har våknet opp fra bloggtørke og da måtte hu bare innom en tur til deg for å se på hva du har bedrevet med i det siste, og her var det masse spennende lesing og bilder!!

Håper drømmebarnet kommer snart til dere!!

klem fra Gamlå