søndag 29. juni 2008

Så mange baller i lufta samtidig...

Først et lite stemningsbilde fra kjøkkenet. Peonen min sang på siste vers her, men luktet lite godt. Så da tok jeg likeså godt av bladene og la dem på vektskåla.

Jeg begynner på så mye på en gang. Tenker ikke over at jeg må bli ferdig med ting også. Og da føler jeg at døgnet har for få timer.
Men jeg har fått gjort mye i helgen. Har fått malt skapet, stolen og dukkevogna. Deretter patinert de. Er nesten ferdig, bare litt smårusk igjen. Blir kjempefint synes jeg, med tanke på at jeg aldri har gjort det før. Kjøpte lasur på Maxbo og kom i gang. Moro!!!:)
Var også på shopping på fredag og fikk kjøpt meg et par småting.
Kattematboksen falt jeg skikkelig for.

Og endelig fant jeg meg en brødkurv som jeg likte. Er sær også vet du, for vil ikke kjøpe bare for å kjøpe.

Shoppa visst litt på lørdag også jeg. Dro med meg gubben for å kjøpe kappelaken, og hadde med meg hjem sengeteppe, åtte putetrekk (6 av dem 5,- på Jysk!), to kappelaken og en blondebrikke i plast for å ha på katterommet. Tenk de to har fått eget rom til og med:)
Så har jeg fått tatt storvask på soverommet vårt og data/gjesterom. Kattene har allerede innviet senga vår med det nye sengetøyet.


Nå er klokka halv åtte søndags kveld, og nå skal jeg slappe av:)
Så glad for tilbakemelding fra noen. Kjempekos!!! Stikker innom dere i morgen. Nå skal jeg slenge med på sofaen, og ikke tenke på symaskinen som venter på meg.
Og vent....!
På fredag kom bøkene mine i posten. O lykke!!!


Klem fra meg!

1 kommentar:

prinsessa1976 sa...

HA HA HA HA Det er jeg også....sangen altså. Jeg husker jeg ble ildsint hver gang de spilte denne på radio eller i andre samenhenger.....den er ikke så fin. he he.
Å ha ha ha ha angående symaskin. Siden du er ny i blogglandia kan jeg fortelle deg at første gang jeg sydde på maskin var 01.01.07 Det var et nytt årsforsett at jeg skulle lære meg og bruke denne tingen. Det var jo ikke så vanskelig da. he he fikk LG i håndarbeid på skolen jeg. Læreren mente det ikke var håp. he he he he

Her er jeg denne uka uten fotoapperat å det er litt kjipt for jeg holder på med all slags prosjekter. Akkurat nå har jeg mala en speile kritt hvit. Den var svart men vips....ja du skjønner. Ha en herlig kveld:O)