torsdag 26. juni 2008

Meningen var...

vat jeg skulle ta noen bilder av den gamle stigen min ute.
Men så begynte det å regne og da tenkte jeg at jeg heller ville vise noen bilder fra det snart nyoppussede kjøkkenet. Mangler fremdeles gardiner med tilbehør:), litt panel og maling, samt en elektriker. Men synes som sagt at det begynner å bli fint. Det begynner å bli veldig meg, hva nå enn det vil si..3 kommentarer:

Flower Power sa...

Tusen takk for så hyggelig kommentar inne hos meg! Morsomt å bli "kjent" med nye bloggere:)

Kjøkkenet ditt blir aldeles lekkert!! Det er akkurat ett slikt kjøkken jeg ønsker meg. Nå har jeg innredning i heltre eik som var ny da vi kjøpte huset for fem år siden. Synes det var synd å rive ut et nytt kjøkken, for ikke å snakke om dyrt, så det får stå selv om jeg ikke ville valgt det selv. Vurderer kanskje å male det....vi får se.

Lykke til med nesten ny blogg....håper du trives her inne i blogglandia. Det blir fort vanedannende denne bloggingen:-)

ha en fin kveld:)

prinsessa1976 sa...

Elin du min drøøøøøøm.....navnet skjemmer ingen. he he. Koselig at du stakk innom bloggen. Jeg synes det er så kjekt med nye bloggere. Her kommer jeg igjen. Må få lagt deg til i link lista så fort som mulig. Ha en kempefin dag. Klem fra Elin:O)

Mia sa...

Hei på deg, Minishabby, og takk for koselig kommentar i bloggen min. Og det er da en kjempekoselig blogg du har her, og innlegget om kjøkkenet ditt er jo flott. Det er jo så hyggelig å få omgivelsene sine til å bli "sine", og det har du klart, skjønner jeg. Det skal bli koselig å følge bloggen din videre. Velkommen skal du være i blogglandia.